CURS 2018 / 2019

CURS 2018/19
BIODIVERSITAT. ANIMALETS, ANIMALONS.

dijous, 18 de febrer del 2010

TROBADA DE COMITÈS AMBIENTALS D'ALUMNES





El passat dimarts, 17 de febrer, uns quants alumnes delegats verds de cicle superior de l'escola vam anar a la trobada a l'escola Mare de Déu del Mont de Girona.
Allà ens vam reunir amb altres alumnes de l'escola de Llagostera, l'escola de Cassà, l'escola de Fornells i l'escola Dr. Masmitjà.
Es va escollir l'escola Mare de Déu del Mont, perquè va ser la primera de Girona en adherir-se al programa d'Escoles Verdes de Girona. Ens va rebre el director, en Víctor, i vam poder visitar tota l'escola i els diferents punts verds que hi tenen posats.
Al matí vam fer dos grups de treball diferenciats, un explicava les activitats i continguts que es van fent als centres, i l'altre explicava com cada centre fa difusió del programa.
Els alumnes van participar molt activament i van aprofitar per treure moltes noves idees que traslladaran ara a cada un dels centres respectius.
El temps ens va permetre poder anar a dinar a un parc proper, i uns quants jocs sobre la Biodiversitat (Any 2010 any Internacional de la Biodiversitat) van tancar la jornada de treball.
Vam valorar molt positivament la Trobada i l'organització.
FELICITATS!! ESPEREM PODER REPETIR-HO!

dimecres, 3 de febrer del 2010

LA NOSTRA MASCOTA


Aquest any tenim en Bombeta que ens explica coses de l'energia.

Al llarg del primer trimestre hem estat parlant de la necessitat d'anar fent el canvi de les bombetes velles a les noves, que consumeixen menys energia.
També hem intentat tancar sempre les portes perquè no s'escapi l'escalfor de la calefacció.
A les classes també s'ha procurat tenir els fluorescents tancats quan hi ha prou llum natural.

A les reunions de delegats verds, hem decidit que aquest segon trimestre, es treballarà el SOROLL I LA MOBILITAT per l'escola. Millorar les files, no cridar a l'escala, ...
Es van notant els canvis i es va millorant mica en mica.
FELICITATS!

Hola!!!

Hola a tothom!!
Amb aquest bloc us farem arribar les informacions d'Escola Verda, de les campanyes que anem fent, de les reunions i treballs que es fan amb les altres escoles verdes...
Visiteu-lo i aneu-hi posant comentaris, ens agradarà saber la vostra opinió.
Moltes gràcies!!!