CURS 2017 / 2018

CURS 2017/ 18
L'ENERGIA. RECEPTES PER SENTIR-NOS MILLOR

dijous, 18 de febrer de 2010

TROBADA DE COMITÈS AMBIENTALS D'ALUMNES

El passat dimarts, 17 de febrer, uns quants alumnes delegats verds de cicle superior de l'escola vam anar a la trobada a l'escola Mare de Déu del Mont de Girona.
Allà ens vam reunir amb altres alumnes de l'escola de Llagostera, l'escola de Cassà, l'escola de Fornells i l'escola Dr. Masmitjà.
Es va escollir l'escola Mare de Déu del Mont, perquè va ser la primera de Girona en adherir-se al programa d'Escoles Verdes de Girona. Ens va rebre el director, en Víctor, i vam poder visitar tota l'escola i els diferents punts verds que hi tenen posats.
Al matí vam fer dos grups de treball diferenciats, un explicava les activitats i continguts que es van fent als centres, i l'altre explicava com cada centre fa difusió del programa.
Els alumnes van participar molt activament i van aprofitar per treure moltes noves idees que traslladaran ara a cada un dels centres respectius.
El temps ens va permetre poder anar a dinar a un parc proper, i uns quants jocs sobre la Biodiversitat (Any 2010 any Internacional de la Biodiversitat) van tancar la jornada de treball.
Vam valorar molt positivament la Trobada i l'organització.
FELICITATS!! ESPEREM PODER REPETIR-HO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada