CURS 2018 / 2019

CURS 2018/19
BIODIVERSITAT. ANIMALETS, ANIMALONS.

dijous, 18 de febrer del 2010

TROBADA DE COMITÈS AMBIENTALS D'ALUMNES





El passat dimarts, 17 de febrer, uns quants alumnes delegats verds de cicle superior de l'escola vam anar a la trobada a l'escola Mare de Déu del Mont de Girona.
Allà ens vam reunir amb altres alumnes de l'escola de Llagostera, l'escola de Cassà, l'escola de Fornells i l'escola Dr. Masmitjà.
Es va escollir l'escola Mare de Déu del Mont, perquè va ser la primera de Girona en adherir-se al programa d'Escoles Verdes de Girona. Ens va rebre el director, en Víctor, i vam poder visitar tota l'escola i els diferents punts verds que hi tenen posats.
Al matí vam fer dos grups de treball diferenciats, un explicava les activitats i continguts que es van fent als centres, i l'altre explicava com cada centre fa difusió del programa.
Els alumnes van participar molt activament i van aprofitar per treure moltes noves idees que traslladaran ara a cada un dels centres respectius.
El temps ens va permetre poder anar a dinar a un parc proper, i uns quants jocs sobre la Biodiversitat (Any 2010 any Internacional de la Biodiversitat) van tancar la jornada de treball.
Vam valorar molt positivament la Trobada i l'organització.
FELICITATS!! ESPEREM PODER REPETIR-HO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada